M.N
عنوان :

زنش عصبی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام و عرض ادب
آقای دکتر بنده مدتی هست یک دوره پلی نوروپاتی میلین زدای محیطی (GBS)رو پشت سر گذاشتم(علائم تخریب هنوز کاملا برطرف نشده) و فقط دو اندام درگیر داشتم، گاها گزگز یا سوزن سوزن شدن رو حس میکردم ولی جدیدا اعصاب بدنم زنش دارن عین زنش پلک چشم. خیلی خیلی خیلی کوتاه هست و طولانی نیست، مکرر هم نیست دو روز یا سه روز یکبار...
آیا همانند گز گز و سوزن سوزن شدن این علامت هم از سری آثار نوروپاتی ایجاد شده است؟؟؟
سپاس