H.A
عنوان :

تپش قلب تند بعضی وقتا

فوق تخصص قلب و عروق
سلام ضربان قلب تند بعضی وقتا و قفسه سینه درد داشتم مثل سوزش حالا بهتر شده بعدش معده ام الانم گرفتگی و درد هست دلیلش چیه؟
سلام لطفا درمانم کن

سلام دوست عزیز، به پزشک مراجعه کنید معاینه ، و حداقل نوار قلب گرفته شود بعد تصمیم گرفت.با این اطلاعات که دادید همه چی میتونه باشه از علل قلبی تا گوارشی و اعصاب و مسایلی مثل کم خونی

نوار قلب انجام دادم میگن مال استرسه
کجا دکتر قلب فلوشیپ بهترین دکتر نوار قلب بگیر خوبه برام از اهواز

استرس هم میتونه علتش باشه ، اگه بهتر نشدید پزشک قلب بیمارستان امام یا گلستان یا مطب های خصوصی مراجعه کنید.