l.z
عنوان :

خواهش میکنم متن سوالمو بخونید

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
با سلام و احترام
از سن 15 سالگی به تشخیص همکاران شما مشخص شد که من مشکل لغزندگی مهره 4 و 5 کمر دارم (تنگی کانال نخاع) اون موقع پیشنهاد این بود که عمل نکنم و با دردش مدارا کنم . تشیخص این بود که این مشکل ارثی هستش. الان بعد از گذشت 20 سال در سن 36 سالگی کمر دردم کل سمت چپ بدنم رو فرا گرفته مخصوصا درد در کف پای چپم و زانوی پای چپم و خود کمرم خیلی زیاد شده بطوریکه شب و روز درد دارم. نمیدونم چه کنم من توصیه های پزشکی برای کاهش درد رو انجام دادم (مثل آب درمانی- استفاده از توالت فرنگی- حرکات کششی- فیزیوتراپی و ...)من بارها به دکترهای مختلف مراجعه کردم متاسفانه جواب نگرفتم. عمل جراحی منو از درد و مشکلاتی که دارم نجات میده؟ خواهش میکنم اگه درمانی وجود داره بهم بگید
با تشکر و سپاس

سلام، بیماری شما اسپوندیلولیستزیس هست و با عمل جراحی درد پای شما بطور کامل و درد کمرتون تا 90 درصد از بین میره و کیفیت زندگی بهتری رو تجربه میکنید.

با سلام و احترام
متشکرم به سوالم پاسخ دادین. آقای دکتر من درباره بیماری اسپوندیلولیستزیس مطالعه کردم. یه سوال دارم در این بیماری به درد در ناحیه ساق پا اشاره شده ولی من بیشترین درد رو در ناحیه زانو و کف پای چپم دارم. راه رفتن و نشستن و خوابیدن و کلا زندگی کردن برام سخت شده با توجه به اینکه شدت درد در نواحی دیگری برای من بیشتر می باشد احتمال داره بیماری من چیز دیگه ای باشه؟ . عکس ام آر آی که سال 96 ازم گرفته شده رو براتون ارسال کردم
با تشکر و سپاس

سلام، هرچند عکسها کامل نیست ولی واضحا شما به اسپوندیلولیستزیس دچار نیستید! به یک متخصص برای معاینه مراجعه کنید، قطعا مشکل شما چیز دیگری هست

سلام این توضیحات بهمراه فایل ها شاید بهترم شرایطم رو تشریح کنه. من از 15 سالگی درد کمرم شروع شد بارها به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم گفتن مشکلم مادرزادیه و توصیه اشون این بود که مدارا کنم و نیاز به عمل جراحی نیست حالا در سن 36 سالگی دردش بسیار بسیار زیاد شده بطوریکه سمت چپ بدنم درگیر شده و کلا از سر تا پام درد میکنه مخصوصا وسط کمرم زانو و کف و پشت ساق پای چپم - اونقدر درد دارم که نه می تونم بشینم نه بخوابم دکترها میگن باید حتما عمل شم وگرنه عصب های پام کاملا از کار می افته بسیار نگرانم نمیدونم چه کنم. حالا می خوام بدونم جز عمل جراحی راه حلی وجود داره؟ و آیا بعد از عمل جراحی خوب می شم؟ و مدارک پزشکیم مثل ام آر آی و نوار عصب موجوده و می تونم ارسال کنم حتی نتیجه ام آر آی 15 سالگیم هم هست که می تونم براتون ارسال کنم.

سلام، کماکان من لیستزیسی در مهره های شما نمیبینم و گزارشهای ارسالی هم دوپهلو هستند. باید درست معاینه و بررسی بشید و برای جراحی عجله نداشته باشید

سلام آقای دکتر بسیار ممنونم پاسخ دادین- متاسفانه دکتر اصلا منو معاینه نکرد و فقط به شرح حالم گوش داد و با دیدن ام آر آی و نوار عصب گفته مشکل شما مادرزادیه و باید عمل شین و گفت از 10 تا عصب پات 7تاش از کار افتاده و اون 3 تا هم درست کار نمیکنه. حرفاش بسیار منو نگران کرده. من درد زیادی دارم. از عمل جراحی و عوارضش بسیار می ترسم. افراد خانواده میگن به چند تا پزشک دیگه هم مراجعه کنم مخصوصا پیش دکتری برم که تخصص در روش کایروپراکتیک داشته باشه نظر شما چیه؟ اگه توصیه دارین برم پیش دکتر خاصی لطفا بفرمائید.

من به شخصه به کایروپراکتیک خیلی اعتقاد و ارادت ندارم، ولی شدیدا و اکیدا توصیه میکنم به یک جراح مغز و اعصاب کار بلد و اخلاق مدار مراجعه کنید، این توصیفاتی که گفتید برای من توجیه پذیر نیست و بعید میدونم از جراحی سودی ببرید. شخص خاصی مد نظرم نیست که به شما معرفی کنم ولی در کل توصیه میکنم برای جراحی عجله نکنید و در کل به خاطر داشته باشید کسی که برای کارش خیلی پروپاگاندا میکنه معمولا اشکالی توی کارش هست!

آقای دکتر هر کسی در زمینه حوزه کاری و تخصص خودش افراد اخلاق مدار و کاربلد رو بهتر می شناسه. ازتون خواهش میکنم اگه دکتر مغز و اعصاب خوبی رو سراغ دارین بهم معرفی کنید. من با کمر درد زندگی کردم اما اخیرا شدت و نوع دردم تغییر کرده این موضوع خیلی نگرانم کرده. سمت چپم بدنم مخصوصا کف پای چپ، زانو، حتی دست چپم مخصوصا از مچ دستم تا سر انگشتام و کمرم درد زیادی دارم. با کمربند طبی کمرم رو می بندم ولی چندان تاثیر نداره.نمی تونم فعالیت عادی روزانه داشته باشم.ممکنه حرفای دکترهایی که مراجعه کردم نوعی پروپاگاندا باشه اما خب بدون مراجعه به یک دکتر با وجدان و کاربلد چطور متوجه شم بهترین راه درمان چیه!؟
قزوین

من رشت هستم، همکارهای تهران رو میشناسم ولی در مورد قزوین میپرسم بهتون اطلاع میدم

قزوین پیش آقای دکتر علیرضا شیخی رفتم که گفت مشکلت مادرزادیه و حتما باید عمل شی! با رفتن به تهران مشکلی ندارم اگه دکتر خوبی رو در تهران می سناشین لطفا معرفی کنید. قراره سه شنبه برم تهران پیش آقای دکتر علیرضا پیروز بخت امروز هم به پیشنهاد یکی از اقوام که قبلا پیش آقای دکتر محمد خاکپور رفته بودن و بدون جراحی وضعیتشون بهتر شده بود رفتم پیش ایشون که گفتن نباید به هیچ وجه عمل کنی گفتن باید 30 جلسه برم تهران پیش ایشون و فعلا هم گفتن هر 2 ساعت به مدت 10 دقیقه کمپرس یخ بزارم روی کمر و گردنم. چون گفتم دستم چپم خیلی درد میکنه مخصوصا از مچ به پایین یه ام آر آی هم برای گردنم نوشتن و گفتن فکراتو بکن میتونی چند جلسه بیای و نتیجشو ببینی. از طرفی متوجه شدم با روش های کایروپراکتیک اعصاب اون منطقه که تحت فشاره و باعث درد میشه آزاد میشه اما مهره ای که از جاش تکون خورده به جای اولش برنمیگرده و پزشکای جراح معتقدن راه حل در عمل جراحیه و از طرف دیگه پزشکایی مثل آقای دکتر خاکپور میگن عمل نکن که بشدت پشیمان میشی. ایشون گفتن آقای دکتر که در بچگی در بدو تولد شما رو معاینه نکردن پس چطور گفتن مشکل شما مادرزادیه!!! واقعا نمیدونم چکار کنم. از نظر روحی و روانی بشدت نگرانم . متاسفانه نمیشه با پزشکا حرف زد هر کدوم معتقدن راه حل خودشون درسته! از اینکه صبورانه منو راهنمایی می کنید متشکرم.