م.ا
عنوان :

بی اشتهایی

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشید. ببخشید پسر 14 ماهه من چند وقتی هست که اصلا اهن نمیخوره. کیدی کر هم دادم اما به زور میخورد. واسه بی اشتهاییش هم الان زینگامان دادم اما خیلی تاثیری روش نداشت. میخواستم بدونم میتونم فروگلوبین بدم بهش؟ به جای اهن و اشتها اور؟ ممنون میشم جواب بدید. چند وقته فقط شیر میخوره و این ناراحتم میکنه. هر بار هم غذا بدم همینه وضعیت. خیلی لاغر شده متاسفانه

سلام؛در زیر 2 سال بهتره قطره آهن داده شود ولی اگر اصلا نخوره می تونید فروگلوبین رو بدید ولی میزان آهن موجود در آن کمتر از قطره هست.مهمترین نکته معاینه و بررسی شیرخوار شما از نظر وزن گیری هست.حتما توسط یک متخصص اطفال ویزیت بشه