ش.ن
عنوان :

کبد چرب گرید 2داشتم ورزش کردم ووزنمم کم کرد

فوق تخصص گوارش و کبد
کبدم بااینکه ورزش کردم ووزن کم کردم ازگرید2طی دوماه به2به3رسیده جریانش چیه باسپاس

لازمه تحت معاینه و بررسی آزمایشگاهی قرار بگیرین، علت های محتمل شامل هپاتیت ها ، چاقی، مصرف الکل و ...

سلام ازمایش هپاتیت وچربی وانزیم کبدی وهمه چیم نرماله سونو هم خوبه فقط رژیم سرخود گرفتم یکم فشار اوردم که وزن کم کنم حتی معده دردهم گرفتم که الان بهترم دکتر من زردی پوست داشتم اولش.ورزش کردم طی این دوماه زردیم رفت حالمم بهتره احتمال میدید سونواولی نزدیک گرید3بودم الان امده باشم سمت گرید2.ممنون میشم جواب بدید

خوبه این آزمایشات، اما آزمایش هپاتیت ها رو ندیدم، قد و وزنتون چقدره؟

سلام دکتر من دوماه پیش توی یه مرکز انتقال خون معتبر خون دادم وگفتن تمام ازمایشات هپاتیت .ایدزوچندتا مریضی دیگه روروی خونت انجام میدیم اگه مشکل داشته باشه بهت میگیم اما مشکل نداشت وبهم گفتن دوباره بیا خون بده پس خونم مشکل نداره .وزنم90کیلوبود الان74 کیلو هستم قدمم 180 هستش.دکترتوی گلوم حالت بغض دارم ولی همونطور که توی ازمایش میبینید تیروییدم خوبه .دکتر تمام فکرم درگیرش شده حوصله کارکردن دیگه ندارم کارمم رانندگی ماشین سنگینه یه راهنماییم بکن خداخیرت بده

مصرف الکل دارید؟
چاقی شکمی ندارید؟

سلام مصرف الکل 8سال پیش داشتم الان 8ساله نمیخورم.چاقی شکمی یه کم داشتم باورزش وتحرک ابش کردم الان وزنم 73کیلوه نرمالم.دکتر یه فیبرو اسکن هم دیروزدادم براتون میفرستم ببینید چطوره بنظرتون گریدچند میشه این پارامترهایی که نشون میده ممنون میشم جواب بدید

سلام، فایبرواسکن خوبه ،گاهی کبد چرب ژنتیکی هم هست،ببینید تو خونواده کسانی که وزن مناسبی دارند هم کبد چرب دارند یا نه، منتها آزمایش هپاتیت بی رو کامل انجام بدید، شاید اونی که انتقال خون انجام میده کامل نباشه، اما طی سه ماه وزنتون رو ثابت نگه دارید و چاق نشوید، روزی نیم ساعت پیاده روی سریع داشته باشید، غذاهای نشاسته دار یا قندی کمتر بخورید، غذاهای چرب خیلی کم بخورید، میوه هایی که فروکتوز بالایی دارند رو کمتر بخورید، سه ماه بعد سونوگرافی رو تکرار کنید

سلام دکتر این فیبرواسکن بنظرتون گرید چند سونورونشون میده احساس میکنم ازچربیش کم شده نسبت به قبل ممنون

سلام، فایررواسکن گرید سونو رو نشون نمیده، امام نشون داد که فیبروز کبد در حد صفر تا یک هست، ربطی به گرید سونو نداره

سلام دستت درد نکنه ممنون از لطفتون من سونورو سه ماه دیگه انجام میدم خبرشو بهتون میدم خدانگهدارتون باشه
دکتر شرمنده من واکسن هپاتیت نوبت دوم روبااین شرایطم زدم برام مشکلی پیش نمیاره نوبت سومش رو هم برج یک باید بزنم
دکتر من دوهفته شبکارم دوهفته روزکار بنظرتون شبکاریم تاثیر داره روی کبد چرب قرص ویتامین dبخورم مشکل نداره باچه دوزی بخورم.دکتر الان یه بیست روزی هست که میدوم احساس میکنم سرحالترشدم قرصم هیچی نمیخورم فقط ویتامین ای ممکنه روبه بهبودی رفته باشم .ممنون

ویتامین ای رو توصیه نمیکنم اما ویتامین در بستگی به آزمایش ویتامین دی خونتون داره، انجام دادین؟

ازمایشوانجام دادم جوابش چندروزدیگه میادبراتون میفرستم.دکترمن کاهش وزن مستمر پیداکردم شاید ماهی دوسه کیلو کم میکنم غذاهم میخورم بنظرتون مال دویدن نیست.خیلی لاغرشدم همه مسخرم میکنن.چکارکنم بنظرشما ممنون

اگه کاهش وزنتون ارادی باشه و هفته ای حداکثر نیم کیلو ایرادی نداره
اما اگه کاهش وزنتون غیر ارادی و یا بیشتر از نیم کیلو در هفته باشه خوب نیست و باید به پزشک گوارش برای انجام اندوسکوپی و کولونوسکوپی مراجعه کنید

سلام دکتر ازمایشهای چندروز پیشم که گفتم براتون میفرستم اینهاست.دکتر چرا بیلی روبینم بالاست

سلام، این بیلیروبین مربوط به زردی بود که گفتید پوستم زرد بود و کمتر شد، شاید قبلاً بیلی بالاتر بود و پوستتون زردتر و الان بیلی پایین تر تومد و زردی پوستتون کمتر شد

من توصیه ام اینه که همونایی رو که قبلاً گفتم انجام بدید و خون اهدا کنید و نیز تحت نظر فوق گوارش باشید

بنظرتون چجوره احساس میکنم من زیاد حساس شدم وگرنه همه چیم خوبه فقط یکم کف پام داغ میشه وغذامیخورم احساس سنگینی میکنم.دکتر زیاد تو بهرش نرم بهتر نیست بنظرتون

چرا با این قضیه موافقم، اما شما هر بار یه مسئله جدیدی رو تو شرح حالتون عنوان میکنید!! همون کارایی رو که گفتم انجام بدید

ازتون بسیار سپاسگذارم