م.ط
عنوان :

گلو

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام اقای دکتربنده خیلی به کارخوانندگی علاقه دارم مشکل اینجاست گام بالای اهنگ رونمیتونم بخونم منظورم اوج اهنگ گلوم میگیره احساس میکنم حنجرم ضعیفه چیکارکنم حنجرم قوی بشه ممنون میشم جواب منو بدید

سلام.شما حتما باید در کلاس های آواز معتبر با اساتید معتبر شرکت کنید تا استفاده درست از حنجره رو آموزش ببینید،وگرنه با افزایش فشار به تارهای صوتی هنگام خواندن نت های بالا آسیب بیشتری به حنجره وارد شده و و به مرور زمان بدتر خواهد شد.

سلام مجدد اخه بنده ازسال 84دارم مراسم میرم ازچندتا استادهم سوال کردم اوناهم کفتن حنجره ضعیفه میخوام بدونم دارویی نیست که حنجره قوی تربشه یاصدابازبشه ممنونم
ممنونم
🙏