س.غ
عنوان :

درد سمت چپ سینم

متخصص داخلی
سلام

قسمت سمت چپ سینم زیر دنده ورم کرده و هنگام نفس کشیدن یا خم شدن درد می کنه حدس خودم بزرگ شدن طحال است؟ خیلی نگرانم
چکار کنم

سلام، تشخیص بزرگی طحال بدون انجام معاینه یا سونوگرافی غیرممکن است. با این حال، علامت شما بیشتر شبیه به مشکلاتی در جدار قفسه سینه (ضربه به دنده، کوفتگی عضله و...) شبیه است. در هر حال، باید معاینه شوید.