ع.ز
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانوم دکتر من 19سالمه خیلی ریزش مو دارم هر چی موهامو با ماشین از ته میزنم باز میریزه وقتی موهام میریزه یه دونه های سفیدی از ته موهام ک ریخته میبینم موهامم خیلی کم پشتو تنک شده دکتر برام کپسول زینک نوشت خوردم تاثیری نداشت هر چی شامپو هم عوض کردم تاثیری نداشت چیکار کنم لطفا اگ دارویی چیزی بنظرتون میرسه راهنماییم کنید مرسی

سلام. با زدن موها جلوی ریزش اونها گرفته نمیشه. احتمالا ریزش موی مردانه دارید که با زینک به تنهایی درمان نخواهد شد باید از تونیک های مو و همچنین در صورت نیاز داروی خوراکی استفاده کنید. پیشنهاد میکنم حتما به متخصص مو مراجعه بفرمایید