ف.ح
عنوان :

ایلیا

متخصص چشم پزشکی و فلوشیپ گلوکوم
سلام وقت خوش.61ساله هستم.ازسه سال پیش بدنبال سکته مغزی متوجه دیابتم شدم و بدنبال اون التهاب شبکیه چشمم که چشم راستم بدنبال سه بارتزریق و دوبارلیزر فعلا مشکلی ندارم ولی چشم چپم تا کنون پانزده بار تزریق داخل چشمی شدم که دوازده بارتزریق اواستین وسه بارتزریق ترکیبی اواستین و تریامسونولون داشتم ولی بازهم التهاب شبکیه دارم بهم توصیه شده ایلیا تزریق کنم سوالم اینه که ا با چندبار تزریق ایلیا میتوانم لیزر و بهبود یابم و کلا ایا با یکبار تزریق ایلیا بهبودی نسبی پیدا میکنم ودرoctمشخص میشود و درضمن میتوانم بعد تزریق ایلیا با اواستین ادامه بدهم

سلام در موارد مقاوم تزریق ایلیا کمک کننده است ولی تعداد تزریق بستگی به پاسخ چشم شما و OCT شبکیه دارد. در ضمن حتما قند خون خود را کنترل نگه دارید.