ر.ن
عنوان :

خوردن عسل به کودک یکساله

متخصص بیماری های کودکان
سلام خسته نباشی ..خانم دکتر پسرم یک سال و سیزده روز شه امروز مقداری شیر یک قاشق مربا خوری عسل خورده وپوست کمر و اطراف گردنش مانند گرمی بیرون ریخته و قرمز شده ...حال عمومی خوبه وسرحال و بازی میکنه شیرو غذا خورده..ایا مشکلی تهدیدش میکنه

سلام؛خوردن عسل بعد از یک سالگی منعی نداره ولی اگر علائم حساسیت ایجاد بشه بهتر هست که داده نشود.اگر علامت دیگری غیر ضایعات مختصر پوستی ندارد مثل تنگی نفس و درگیری پوستی کل بدن و کهیر مشکل خاصی نیست و این ضایعات با گذشت زمان بهتر میشه