سلام؛خوردن عسل بعد از یک سالگی منعی نداره ولی اگر علائم حساسیت ایجاد بشه بهتر هست که داده نشود.اگر علامت دیگری غیر ضایعات مختصر پوستی ندارد مثل تنگی نفس و درگیری پوستی کل بدن و کهیر مشکل خاصی نیست و این ضایعات با گذشت زمان بهتر میشه
سوالات مشابه
سوال در مورد مصرف رانیتیدین
باسلام خدمت شما آقای دکتر مقدادی دخترمن از دوماهگی بیمار شماست رفلاکس مخفی داشت و آلرژی به پروتین گاو دارد الان وارد 18 ماهگی شده خواستم ببینم شربت رانیتیدین را باید قطع کنم یا نه وهمچنین شربت سگاگریپ را بدم یا قطع کنم؟
کودک
با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکتر من امروز رفتم خرید و وقتی برگشتم خریدها رو توی حیاط گذاشته بودم دختر چهار سالم رفته بود و به اونا دست زده بود و با همون دست خوراکی خورده بود آقای دکتر از استرس این بیماری جدید دارم میمیرم تو رو خدا به من بگید چیکار کنم خیلی نگرانم
عفونت پوستی
سلام آقای دکتر چند روز قبل پیام دادم خدمتتون برای التهاب پوست ناحیه پوشک پسرم فرمودین کرم کلوتریمازول و فوسیدین را مخلوط بزنم و درم اید را استفاده کنم . متاسفانه چند داروخانه رفتم کرم فوسیدین را ندارن جایگزین معرفی میکنید لطفا ؟ و یا اینکه کلوتریمازول را تنهایی استفاده کنم ؟
تب
سلام پسرم یه سالشه وامروزتب 38درجه داره ومقعدسوختگی داره علایم سرماخوردگی رونداره بهش استامینوفن دادم ممکنه بخاطردندون باشه الانم سه تادندون داره
دل درد
سلام، دختر من دو سال و سه ما هست، نیمه شب گذشته از خواب بیدار شد و گفت دلدرد دارم، کمی ماساژ دادم و خوابید ، از صبح مقطعی دل درد می گیره البته صبح با فاصله کوتاه و به مدت طولانی اما ظهر به بعد که کیدی لاکت دادم و بارهنگ و عرق نعنای جوشیده و پلانتاژل، دل دردش کمتر شده و با فاصله. از ابتدای صبح شش بار دفع داشته که دوبار اول عادی اما بعدش رقیق بوده و البته بسیار بدبو. بار آخر که مقدار دفع بسیار کم.و رقیق بود چند رگه خون هم وجود داشت. تا الان به چیزی حساسیت غذایی نداشته و خون در مدفوع تا به حال نداشته.اگرچه در نوزادی رفلاکس داشته. ناهار هم کته ماست خورد و هیچ چیز شیرینی بهش ندادم. روز قبل هم غذای معمول خورده بود اما بستنی هم خورده بود که البته هر روز بستنی می خوره. الان چی بهش بدم ؟ علت خون چه بوده؟ ایا ضروریه فردا وقت بگیرم و حضوری ویزیت کنید؟