آ.م
عنوان :

کیست در پانکراس

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام خدمت شما دکتر عزیز. مادر من 65 سال سن دارد و در سی تی اسکن که برای شما گذاشتم در پانکراس کیست تشخیص داده شده خواستم بپرسم این کیست خطر ناک است و راه درمانش چیست؟

سیست ادنوما سروز اغلب خوش هیم است برای تشخیص بهترeusیاmriتوصیه میشود

دکتر جان آخه گفته شاید IPMN باشه این خطرناک نیست؟ با آندو سونو آیا امکان دارد هنگام نمونه برداری کیست مایه جاری شود چوت سیال است؟
به نظر شما آم آر آی بهتر نیست؟اگه ام آر آی جواب نداد آندو سونو کنیم؟

eusخوبیش اینه که میشه نمونه برداری کرد.