N.B
عنوان :

درد پا

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام اقای دکتر خسته نباشین من حدود 9 ماه قبل درشت نی ساق پام در تصادف خورد شد و پلاتین گذاشتن الان ناگهان درد خیلی شدیدی در همون ناحیه ایجاد شده ک مانع از راه رفتنم میشه و شدیدن درد میگیره احتمال دادم بخاطر سرما باشه چون وقتی یکم گرمش میکنم دردش کمتر میشه میخاستم بدونم علتش چیه ایا خطرناکه چون دکتر جراحم متاسفانه اینجا نیستن خواستم اول مطمئن بشم و بعد در صورت لزوم به یه دکتر دیگه مراجعه کنم ممنون میشم جواب بدین

سلام لازم هست حتما گرافی مجدد بگیرین

اقای دکتر ببخشید دوباره وقتتونو میگیرم اما جای بخیه هام کمی تاول زده میخاستم بدونم احتمال چه مشکلایی هست یا ممکنه عفونت کرده باشه

زمان گذشته با عفونت خیلی تطابق نداره ولی برای اطمینان به پزشک مراجعه کنید