ن.ع
عنوان :

کمردرد

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام خسته نباشید صبح ها که از خواب بیدار میشم کمردرد دارم خیلی اذیت می کنه قد170وزن 70

سلام دردی که بدون فعالیت باشه مخصوصا در سنین جوانی لازمه ازمایشات بررسی در های التهابی و روماتیمی کمر انجام بشه

احساس شکم درد هم دارم کمرم صبح ها سفت میشه رفته رفته رو به بهودی میره بیشترین درد موقعی که ازخواب بیدار میشم
الان من باید چیکار کنم دوهفته ای هست که این مشکلو ندارم
من سنگ کارم میخواستم بدونم بااین وضعیت میتونم کار کنم یا نه
البته دوهفته ای هست که اصلا کار نکردم

عکس ساده ستون فقرات ،ازمایشات HLA-B27 ,ESR

سلام اقای دکتر من به دلیل نبودن پول نتونستم برم دکتر الان کمرم بهتر شده گردنم درد میکنه علتش چیه

دوست عزیز این ازمایضات با دفترچه خیلی هزینه ش کمه در مراکز دولتی،حتما انجام بدین