م.م
عنوان :

قد

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام
ببخشید میخواستم بدونم رشد قد پسران تا چه سنی ادامه داره ؟
من 16 سالم هست و 160 سانت قدمه.
خانواده پدریم قدشون بین 170 الی 175 هست .
خانواده مادریم هم همین حدودا هست .
با سوماتروپین چقدر امکان رشد قد هست و چقد زمان دارم ؟!
البته الان هم رشد قدیم نسبت به پارسال رو دارم ولی خب مقدارش کمه .
دکتر غدد رفتیم گفتن حدود دو سال وقت هست ولی اطلاعات کاملی ندادن و ما هم زیاد پیگیر نشدیم .
ممنون میشم پاسخ بدید و کمکم کنید
ببخشید دوباره پیام جدید دادم .
عکس از مچ دست و اینا هم گرفتیم گفتن همون حدود دو سال وقت هست .
یک ماه هم سوماتروپین تزریق کردم .
روزی یه دونه از روی شکم و اوایل پشت بازو .
فکر میکنم 15 واحد بود یا 12 واحد . دقیق یادم نیست .

سلام لستفاده از هورمون رشد برای افزایش قد باید بصدرت مستمر و شبانع قبل از خواب انجام شود و مثرف مقطعی و بدن برنامه ریزی و تسخیص صحیح کاری بیهوده است برلی اطمینان از نیاز به هورمون رشد و سودبخشی حاصل از آن بیمار باید از نظر بلوغ ، روند رشد ، و سن استخوانی کاملا و دقیقا تحت نظر باشد با اوجه به اینکه ارتباط لا

ارتباط بیمار و پزشک به صورت ارسال پیامک توانایی این ارتباط درست را فراهم نمیکند بهتر است حضوری توسط فوق تخصص غددی که مورد اطمینان شماست ویزیت شوید تا در مورد شما تصمیم مقتضی بگیرد مجددا خاطر نشان میکنم دریافت هورمون رشد بصورت پراکنده و بدون برنامه ریزی بی فایده است

متاسفانه این برنامه فاقد گزینه ویرایش میباشد فلذا اصلاح غلط های املائی

خانوم دکتر با توجه به اینکه عکس مچ رو بردیم و گفتن دو سال باید استفاده بشه و حدودا 6 ماه از اون وقت گذشته . به نظرتون تاثیر داره ؟ حدودا چند سانت افزایش داره ؟ چون خودمون هم شنیدیم تا 19 الی 20 سالگی رشد ادامه داره .