ع.ح
عنوان :

عمل پا

متخصص ارتوپدی
سلام اقای دکتر...من ساق پام یکشنبه عمل کردم استخوان بزرگش تو تصادف شکسته بود...بعد خوب بود اما دیروز که پام شستشو دادم شب خیلی میسوخت الان بازش کردم کنار بخیه ها هم نیس پایین ترش هست انگار زرد شده فکر کنم له کرده خیلی میسوزه اتیشم زده چیکار کنم؟؟؟

سلام. ممکنه فقط التهاب باشه ولی برای اطمینان به چرک خشک کن به مدت 7 روز دیگر ادامه دهید. میتوانید از پماد gentamicin هم روزی دو دفعه استفاده کنید