ح.د
عنوان :

ژنیکو ماستی

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام خانم دکتر .هفته پیش سونوگرافی کردم که افزایش بافت فیبروگلاندولار رو نشون داد.آزمایش هورمون دادم.تستوسترونم 5.5،استرادیولم 84.7و پرولاکتینم12.7 بود.برایه تعادل هورمون ها باید چیکار کنم؟و اینکه برایه ضخیم شدن صدا دارویی هست که بتونه کمک کنه؟با تشکر(25ساله).

سلام شمل از نظر عملکرد کبد بررسی شوید و اگر چاق هستید باید وزن خود را متعادل سازید شرح حال شما ناکامل است وزن قد زمان بروز ژنیکوماستی قرینه یا غیر قرینه بودن آن مصرف داروها

و نیز مکملهای بدن سازی و.... از مواردی است که در تشخیص بیماری شما موثر است

به همین دلیل هرگز انتظار نداشته باشید که پبامک بتواند جایگزین ویزیت و تشخیص صحیح بالینی بشود