م.ا
عنوان :

افسردگی

متخصص روانپزشکی
سلام
من 6 ماه قرص بوپروپیون روزی دوتا مصرف کردم.الان دو روزه یه دونش کم کردم طبق نظر پزشک.کمی افسردگی گرفتم.آیا این میتونه اثر کم کردن این قرص باشه؟و آیا جزو عوارض قطع این دارو هست؟اگه هست چه مدت طول میکشه؟ممنون

با سلام
اگر علایم افسردگی شما مدتی است برطرف شده و سپس دارو را کم کردید بیشترین احتمال کاهش دوز دارو است که 48-72 ساعت طول می کشد. توصیه به کاهش دوز کمتر دارو در مدت طولانی تر می شود.