م.ع
عنوان :

درد در ناحیه شکم و سینه

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام خدمت آقای دکتر
من 34 سالمه حدود 20 روز پیش قهوه غلیظ خوردم و باشگاه رفتم و بعدش تخم مرغ آب پز و سیب زمینی حوردم که یهویی ضربان قلبم بالارفت و بیمارستان قلب مراجعه کردم که نوارقلب و اکو گرفتن گفتن مشکل قلبی نداری اما معده م سنگین بود احساس سیری و پر بودن معده داشتم و سوزش سر دل داشتم به دکتر داخلی مراجعه کردم آمپول راینیتیدن دادن و قرص راینیتیدین و کلدینیوم سی و شربت آلومینیوم ام جی که مصرف میکنم اما طی این مدت دوباره همون حالات افزایش ضربان و فشار بهم دست داده که دوباره بیمارستان قلب گفتن مشکل قلبی نداری البته قرص لوزال و کنکور هم برای فشارم مصرف میکنم. الان اشتهای زیادی ندارم و احساس سیری دارم و بعد از خوردن غذا احساس سوزش در ناحیه مری و بالای سینه دارم و بخاطر کم غذا خوردن وزنم کم شده و پوستم زرد شده احساس ضعف میکنم خواهشا راهنمایی بفرمایید. باتشکر فراوان

سلام، با توجه به علایم ذکر شده ممکن است دچار ورم معده(گاستریت) و ریفلاکس اسید شده باشید ولی برای اطمینان لازمه معاینه و یکسری آزمایشات خون هم انجام بدین و در صورت نرمال بودن اونها و ادامه علایم شاید اندوسکوپی هم لازم بشه، طی این مدت با دفعات بیشتر ولی حجم کمتر در هر وعده تغذیه کنید و غذاهای سنگین کمتر بخورید و امپرازول 20 نیم ساعت قبل صبحانه و قرص دومپریدون 10 نیم ساعت قبل صبحانه و شام بخورید، ولی کارهای فوق رو انجام بدین

سلام آقای دکتر ممنونم تصویر جواب آندوسکوپی و فیبرو اسکن کبدم رو که چند روز پیش گرفتم براتون فرستادم اگه محبت بفرمایید تشخیصتون رو بفرمایید و احیانا داروهایی که بنظرتون بهتره مصرف کنم ممنون میشم از محبتتون

سلام، شما در اندوسکوپی شواهد ریفلاکس اسید از معده به مری رو دارید که در وهله اول باید عادات غذایی تون رو برای همیشه تغییر بدید و در کنارش از همون کپسول امپرازول نیم ساعت قبل صبحانه و شام تا دو ماه استفاده کنید و یکماه هم فقط صبح ها و سپس یک روز درمیان تا مشخص بشه با چند کپسول در هفته حالتون خوبه

ریفلاکس بیماری مزمن ولی قابل کنترله، پرهیز غذایی شامل پرهیز از مصرف غذاهای چرب و سیر و پیاز و فلفل خام و ترشیجات و چای پررنگ و قهوه و شیرینی و شکلات و کلوچه و بیسکویت و نوشابه های گازدار و سوسیس و کالباس و تن ماهی و غذاهای بیرونی هست، همچنین باید دفعات وعده غذایی رو افزایش ولی حجم غذای هر وعده رو کاهش بدید