م.ص
عنوان :

معده درد

فوق تخصص گوارش و کبد
باسلام. مادر من 63 سال سن دارد و دچار بیماری قلبیست و چندین بار آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی انجام داده و در حال حاضر قرص های قلب،فشار خون و چربی مصرف میکند. مدتیست دچار معده درد شده و هنگام غذا خوردن درد آن تشدید میگردد و نمیتواند به راحتی غذا بخورد.از طرفی چندین سال است که مشکل یبوست نیز دارد. برای رفع درد معده وی باید چکار کرد؟

برای مادرتان باید اندوسکوپی و کولونوسکوپی انجام داد، بر استس آن تصمیم گرفت، تا آن زمان از قرص پنتوپرازول 40 نیم ساعت قبل صبحانه استفاده کند