پ.و
عنوان :

درد مفاصل

فوق تخصص روماتولوژی
سلام آقای دکتر وقت بخیر
دختری 22 ساله هستم.چند وقتیه از درد مفاصلم اذیتم.گاها مچ پام میگیره گاها لگن و در حال حاضر مچ دستام به شدت اذیته.توی تنفسم مشکل دارم و یه ذره که فعالیم تندتر میشه حالم بد میشه و بدنم نمیکشه.البته الان بجز مچ دستم درد از زیر بغلم تا پایین کشیده میشه.ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام
حتما بررسی لازم است به روماتولوژیست مراجعه نمائید یا به متخصص داخلی مراجعه نمائید

خیلی متشکرم