n.h
عنوان :

درد که در بدن بیمار میچرخه

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام اقای دکتر ممنون میشم اگه کمکمون کنید .

زن ی مریزی گرفته که درد در تمام بدنش میچرخه مثلا گاهی سرش گاهی شکمش گاهی پشتش خلاصه همه بدنش ولی بیشتر وقتی غذا میخوره گلو درد میگیره و احساس خفگی بهش دست میده این دردش گاهی انقد شدیده که از خواب میپره و با خوردن آب ارومتر میشه .

سلام . در مورد مشکلات بلع بهتر است از متخصصین گوارش نظر بخواهید ولی در مورد درهای پراکنه ایشان محتملا مشکلات ستون فقرات و فیبرومیالژی ممکن است داشته باشید که نیاز به معاینه و درمان های زیادی دارد. 66576991