ه.ق
عنوان :

تنبلی تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام، من آخرین پریودم 3 آذر بود و قبل آون 6ماه پریود نشدم، 2سال است که ازدواج کردم وبه تازگی قصد بچه دار شدن دارم به دکتر مراجعه کردم که در آزمایش قند خون لب مرز بود،و در سونو هم کیست های ریز داشتم، من 32سال دارم، دکتر به من پودر اینو فولیک و ویاتمین فمیبیون داده و قرس مدروکسی پروستژن برای پریود شدن، و بهم گفته روز آخر پریودم عکس رنگی بگیرم که بعد آمپول تزریق بشه که تخمک آزاد شود و من اقدام کنم برای بارداری،
الان با توجه به اینکه من نمی خوام به این سرعت باردارشم، تصمیم گرفتمکه همین دارو را بخورم اما برای عکس رنگی اقدام نکنم و یه چند ماه صبر کنم البته برای بارداری اقدام خواهم داشت که اگر تخمک آزاد کردم باردار بشم چون فکر میکنم برای آمپول زدن و این کارا زوده. خواستم یه مشورت از یه دکتر دیگر هم بگیرم، البته این را هم بگم من برج 9که پریود شدم بدون دارو بوده و یه 20 روز بعدش سونو رفتم هیچ کیستی مشاهده نشد و همه چی نرمال بود.

تو باید عجله کنی برا حامله شدن چون تخمدانها خیلی تنبله و امکان نازایی هست . اصلا اقدامات رو به تاخیر ننداز