س.ا
عنوان :

غده تیرویید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
سلام وقت بخیر
ده روز قبل اومدم مطبتون و یه تیرویید خیلی ریز و کوچک تشخیص دادین دارم و گفتین نیاز نیست نمونه برداری بشه تا شش ماه دیگه سونوگرافی بگیر تا ببینیم بزرگتر شده یا نه اما چون من استرس داشتم اصرار بر نمونه برداری کردم و شما لطف کردین برام نوشتین و چونکه شهرستانی هستم گفتین جواب پاتولوژی رو برام تو این برنامه بفرستین تا کمکتون کنم عکس پاتولوژی رو الان براتون میفرستم لطفا اگر توضیح بفرمایین چیه و چکار باید کرد ممنون میشم
عکس رو هم فرستادم خانوم دکتر. جسارتا منتظر جواب هستم

سلام تعداد سلولها برای قضاوت قطعی کافی نبوده ولی همان چند سلولی که مشاهده شده نرمال هستند

خانوم دکتر ینی چیز بدخیمی نیست یا احتمالش هنوز هست؟ در ضمن من باید چکار کنم نیاز هست بعدا دوباره پیگیری کنم یا خیر؟

به نظر من خوش خیم بوده و اصلا نیاز به نمونه برداری نداشتید و این آزمایش هم خوب است فعلا احتیاج به اقدامی نیست فقط 6 ماه بعد سونوگرافی تکرار شود

ممنون دکتر. فقط جسارتا اگر حتی خوش خیم هم باشه چطوری و به چه روشی باید رفع بشه یا اصلا نیازی به رفع نیست؟

شما اصلا نیاز نیست کاری کنید بروید در پناه خدا به خوبی و خوشی زندگی کنید به زبان و کلام متفاوت چند بار تاکید کردم چرا اصرار دارید که حتما بیماری مهمی داشته باشید