خ.پ
عنوان :

تنگی شریان کاروتید

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
درود بر شما دکتر، مادر من شصت ساله هستند، و در ناحیه گردن شریان های کاروتید مشترک و داخلی با شدت در سمت راست تنگی 80تا 90 و سمت چپ 50 درصد هست ایا درمان دارویی دارند،؟ حدود بیست و پنج سال پیش جراحی تیرویید داشتن و پرتو درمانی کردن. بسیار ممنون میشم پاسخ بدید نگرانم.

سلام.به خاطر تنگی کاروتید علامتی هم داشتن تا بحال؟

خیر، هرگز سرگیجه و اتفاقی که منجر بشه بره دکتر نبوده.
فقط گهگاهی طبق گفته خودشون احساس میکنه رگ گردنش گز گز و حالت کشیدگی داره
اقای دکتر، من الان نزدیک به یکهفته هست که تمامی مطالب مربوط به این بیماری رو مطالعه میکنم و متوجه شدم که روش انژیو، اندرترکتومی یا فنر و استنت ریسک داره و گاها “ منجر به مرگ هم میشه، مادرم با توجه به پرتو درمانی که انجام داده گردن باریک و پوست چسبیده به استخوان داره، از عمل نگرانم ولی اگر درمان دارویی حتی اگر در ایران نباشه میتونم از اروپا تهیه کنم خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید

درمانشون بعد از انجام آنژیوگرافی مشخص میشه. اگه واقعا در آنژیو هم 90 درصد تنگی داشته باشن باید برای عمل جراحی یا استنت انجام بشه