ف.س
عنوان :

جواب پاتولوژی

فوق تخصص گوارش و کبد
با عرض سلام وادب خدمت اقای دکتر جواب پاتولوژی که خود شما پولیپ رو برداشته بودید خیلی نگرانم اگر ممکنه بررسی کنید
ممنون از شما اقای دکتر پولیپ ادنوماتوز در جواب پاتولوژی نگرانم کرده ایا خطری داره در ضمن خارش بدن درمان داره
سلام اقای دکتر غرض از مزاحمت چند وقته میخوام اینترنتی نوبت بگیرم بیام خدمتتون برای خارش بدنم که متاسفانه زود نوبتها رزرو میشه الان سه ماهه که منتظر نوبتم امکان پذیر نیست چطوری خدمتتون بیام
ممنون از پاسخ شما اقای دکتر اگر امکانش هست چهارشنبه ان شالله خدمت برسم چون شهرستان هستیم امروز برایم مقدور نیست باز هم ممنون اگه لطف کنید