س.م
عنوان :

ر ویت جواب آزمایش

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
آخرین مراجعه من اسفند سال قبل بود و آخرین آزمایشی که چک کردم tshنرمال داشتم ولى دو روز قبل آزمایشی که دادمtsh:7:3بود

در صورتی که دارو را درست مصرف میکنید دوز دارو باید متناسب با شرایط شما افزایش یابد

سلام و عرض ادب
روزانه یک عدد به جز جمعه ها مصرف میکنم
دو سه روز قبل از آزمایش نامرتب مصرف کرده بودم
میتونم از شما وقت تصویری بگیرم یا باید حضوری خدمت برسم

سلام وقت شما بهیر بهتر بود دارو را درست مصرف میکردید بعد آزمایش میدادید توصیه میکنم دارو را درست مصرف کنید 2 ماه بعد آزمایش تکرار شود

ممنون از شما