ف.ب
عنوان :

مشاوره بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
من دو سال ک ب صورت طبیعی جلوگیری کردم هنوز باردار نشدم الان یکسال ک پریودام نامنظم هر ماه یک هفته جلو میفته اون ماه 14 پریود شدم این ماه هنوز پریود نشدم یک هفته عقب افتاده امکان داره ک باردار شده باشم

سلام سیکل عادت ماهیانه بین 21روز تا35روز هست درصورتیکه بیش از ده روز جابجا نشه مهم نیست در غیر این صورت سونو بدهید