ا.ح
عنوان :

کم پشت شدن مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من 38 سالمه، موهای پر پشتی داشتم اما الان حدود یکسال هست با اینکه بدنی پر مو ارم موهای سرم کم پشت شده یک دوره 6 هفته ای ، هفته ای یکعدد بیوتین و بپانتن زدم و الان هر 15 روز دارم میزنم خیلی بهتر شده
1حالا 3تا سوال تزریق این آمپولارو تا کی ادامه بدم?
2من هرروز حمام میرم آیا این کار باعث ریزشدمو و کم شدنش میشه?
3 درمان مناسبتری میتونم انجام بدم?

سلام
احتمالاً ریزش موى آندروژنتیک دارین که با این داروها بهتر نمیشه
محلول و قرص براى درمان دارن که حتماً باید به متخصص پوست مراجعه کنید
حمام باعث ریزش مو نمیشه

برای ویزیت حضوری چکار باید بکنم?
از لحاظ ژنتیک که فرمودید یکی از عموهام و یکی از دایی هام کچل شدن

ممکنه آندوروژنتیک باشه
با شماره *****091968 هماهنگ کنید
یا از طریق اینستاگرام dr.bitasaghi اقدام کنید