ا.ب
عنوان :

ریزش شدید مو و شوره و خارش

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام خدمت خانوم دکتروقتتون بخیر
خانوم دکتر بنده دکترهای پوستو موی زیادی مراجعه کردم و نتیجه نگرفتم براهمون سوالمو کامل مطرح میکنم و ممنون میشم مفصل راهنماییم کنید مرسی ازتون.

بنده پسری 28ساله ام که از پارسال مهرماه دچار ریزش مو شدم،بابام کچل نیست و طایفمونم موهاشون قابل قبوله،من از دوران نوجوانی موهام شوره میداد و شدیدا به استرس واکنش نشون میدن مثلا نزدیکای امتحانات و کنکور موهام ریزش داشتن و
حجم موهام به نصف میرسیدنو بعدیه ماه خوب میشدن عین اولش و یکم هم چرب هستن.

بنده چنتا دکتری که مراجعه کردم همشون فیناسترایدو ماینوکسیدیل و یه مولتی ویتامین دادن که فیناسترایدرو بخاطر عوارضش ترسیدم مصرف کنمو ماینوکسیدیل رو شبامیزدم قبل خواب که بعد از5ماه بشدت پوست سرم واکنش نشون دادوسرم دچار خارش خیلی شدیدو ریزش موی شدید شدوفورامصرفوقطع کردم هر چندتاثیر زیادی رو موهام نداشت اونم تقریبابی اثر بود
و مولتی ویتامینارو هرچی توبازارهس من مصرف کردم اصلاموثرنبودن هیچکدوم مثل هیرویت.آناکپس.اکوفان و حتی آمپول بپانتن و بیوتیکسین هم زدم مشکل حل نشد.عکس پارسالو با امسال مقایسه میکنم حجم موهام تو یه سال به یک چهارم رسیده باور کردنی نیست عکسشو میفرستم براتون
بعد الان3ماهه مجبور شدم فیناستراید مصرف کنم که هیچ اثری نذاشته هنوز
سرتونو درد آوردم شرمنده
یه ماه پیش بازدکتر مراجعه کردم که گفتم بهشون آزمایش خون بنویسن برام ببینیم مشکل چیه و مشخص شد
ویتامینd3 خیلی پایینی دارم12 واحد
تریگلیسرید بسیار بالا480 واحد
و یکمم غلظت خون دارم ولی آهنم نرماله و بقیه نرمال بودن
ایشون بخاطرخارش و شوره سربرام شامپو کتوکونازول2درصد
محلول آنازول1درصد
تونیک ضدشوره سریتا
و4عددکپسول فلوکونازول150 هفته ای یک عدد نوشتن که یه ماه که دوره مصرفشون تموم شد هیچ تاثیری نذاشته رو خارش و شوره حتی ریزشمم تاحدودی زیاد شده
خودمم شامپو سلنیوم سولفاید 2.5 درصد زدم چنبارکه اونم بی تاثیر بودپس معلوم میشه خارش و شوره سر من منشا قارچی ندارن
و یه چیزم بگم وقتی دستمو میکشم رو موهام و موهام از ریشه در میان چسبیده به ریشه موهام یه تکه سفیده امکانش باشه عکسشو میفرستم بهتون نمیدونم تو اکثر موهایی که ریزش دارن از اون تکه های چسبیده وجود داره که هم به ریشه چسبیده هم به ساقه نمیدونم شوره هست یا چربی چون شوره نمیتونه به ریشه نفوذ کنه

اگه نظر خود منو بپرسین بنظرم تریگلیسرید بالا موجب کبد چربم شده(بخاطر وزنم و افزایش وزنم 90 درصد احتمال میدم کبدم چربه آخه تحرک پایینی دارم چون کارمندم) و باعث ریزش موی من میشه و آنزیمهای کبدی و هورمون هامو به هم ریختن چون 4 ماه پیش مکمل بدنسازی مصرف کردم البته غیر هورمونی و غیر استروییدی واستاندارد که وزنم بالا رفت همچنین بدنم پر چرب تر شده حدود 98 کیلو وزن دارم و 185 هم قدمه که بعد از دوره مصرف مکمل به شدت ریزش موهام 2 برابر شد که اونم 4ماهه قطع کردمو به کلی مصرف مکمل رو مطمنم رو کبدم فشار آورده و آنزیمها و هورمون هارو قاطی کرده
دکتر بنده در آخر چنتا سوال دارم
1-مصرف فیناستراید رو ادامه بدم چون فقط نزدیک 3 ماهه مصرف کردم و میگن بعد 6 ماه اثر میزاره
2-به دکتر داخلی وغدد برای انجام آزمایش آنزیمهای کبدی و آزمایش کلی مثل تیرویید(هر چند سابقه نداریم تو فامیل) و برای کاهش تریگلیسرید وغلظت خون مراجه کنم
3-تکه های سفید تو ریشه موهام چی هستن
4-توصیه کلی شما چیه و ببخشید خودم نظر میدم گاها قصد جسارت ندارم

خاموم دکتر بنده چند ماهه نامزد کردم و رو ظاهرم حساسم خواهش میکنم کمکم کنید نمیتونم بشینم و منتظر کچل شدنم باشم هنوز سنی ندارم آخه
ممنون میشم اگه منو راهنماییم کنید ببخشید خیلی طولانی شد ولی مجبور بودم کامل مطرح کنم شاید حرفام کمکی بکنه واقعا سپاس گذارم.

با سلام
ترى گلیسرید بالا با ریزش مو ارتباطى نداره و جهت ماهش اون در قدم اول دارو داده نمیشه و ورزش و کاهش کالرى توصیه میشه
شوره و خارش کف سر نوعى اگزماست که با استرس تشدید میشه که تشدید اون با امتحانات شما رو توجیه میکنه، میتونید شامپو coal tar رو هم امتحان کنید
ممکنه بجز ریزش موى آندروژنتیک، برخى بیماریهاى مو مثل لیکن پلان موجود باشه که حتماً باید توسط متخصص پوست معاینه بشین
فیناستراید بعد از سه ماه تازه نتیجه میده، لطفاً ادامه بدین

ممنونم از راهنماییتون
فقط من آزمایش کبدی بدم میتونه از تنبلی و چربی کبد باشه؟

این علایم نمیتونه به خاطر مشکل کبدى باشه

پس تشخیص شما ریزش موی ارثی یا آندروژنیک هستش؟
یعنی فقط فیناستراید مصرف کنم؟
از پارسال تا الان 70 درصد موهام ریختن یهویی
واسه همون مشکوک بودم یه بیماری دارم و ریزش موی ارثی با این سرعت نمیریزه
بازم ممنونم ازتون دیگه مزاحمتون نمیشم و منتظر جواب نهاییتون هستم
باتشکر.

عرض کردم خدمتتون که ممکنه بیمارى خاص مو مثل لیکن پلان باشه که باید معاینه بشید و در صورت شک بالینى نمونه بردارى بشه