ل.ن
عنوان :

احتمالا پارگی کیست زانو

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی توموره ...
سلام آقای دکتر،خسته نباشید
مادر من 76ساله هستن،حدود آرتروز دارن،حدود دوهفته پیش ناگهان دچار درد شدیدی در زیر زانو ،از طرف جلوی پا شدن بطوریکه از شدت درد نمیتونستن راه برن،با مراجعه به ارتوپد و انجام سونوگرافی داپلر تشخیص داده شد که دچار ترکیدگی کیست زانو شدن،از اونموقع دیگه از شدت درد راه نمیرن،روز چهارشنبه دکتر فلوشیپ درد ویزیتشون کرد و براشون کورتون تزریق کرد اما تا الان که بیشتر از دو روز از تزریق میگذره نه تنها دردشون ساکت نشده که شاید شدیدتر هم شده،آیا ممکنه درد در اثر چیزی غیر از کیست باشه؟ چکاری باید انجام بدیم؟

سلام اگر سونو گرافی داپلر انجام شده معمولا تشخیص همین است و برای مدتی نیاز به استراحت به زانو ، استفاده از زانوبند برای مدت کوتاه و سپس انجام فیزیوتراپی بعد از کاهش درد

یعنی این مدت درد و این همه درد که باعث میشه راه نرن طبیعیه آقای دکتر؟
شما سفارش میکنین چند روز زانوشون استراحت کنه؟

اگر این اندازه مشکل دارند بهتر است ویزیت شوند و اگر لازم باشه عکس یا سایر اقدامات لازم براشون انجام بشه

خیلی ممنونم آقای دکتر