م.ک
عنوان :

SGPT-ALT بالا

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام - اخیرا آزمایش خون دادم و یکی از گزینه ها نگرانم کرد.
مشخصات کلی:
متاهل
سن:27
قد 182
وزن 104
البته یه سری لکه مثل کک مک رو مچ پاهام سه سالی میشه ظاهر شدده که اطرافیان میگن از کبد هستش
تصویر آزمایش رو ضمیمه کردم

سلام بااین مشخصات وضعیت ازمایش شما بیشتر به کبد جرب میخوره.رد علل دیگر نثل هپاتیت های ویروسی لازمه.بهترین راه درمان کاهش وزن وورزش است.لکه های پوستی شما ربطی به کبد نداره

علل دیگر رو چطور باید چک کنم؟

گفتم که ویروسخای هپاتیت ب وسی رو چک کنید وبه پزشک فوق گوارش یا متخصص داخلی مراحعه کنید خودش هنه چی رو بررسی میکنه