ع.ا
عنوان :

درد قفسه سینه

فوق تخصص ریه
دکتر سلام خسته نباشید..
بنده 21 سالمه... کلا توی عمرم 1 پاکت سیگارم نکشیده بودم.. طی یک ماه گذشته حدود 2 پاکت سیگارو یکی دوبارم قلیان به صورت تفریحی مصرف کردم..
آخرین باری که سیگار کشیدم شنبه بود.. روز سه شنبه صب وقتی بیدار شدم آب دهانم مقداری خونی بود و بعد از چن دیقه یه لخته خون به اندازه یک دانه برنج از دهانم خارج شد و همینطور از ناحیه نای و قفسه سینه احساس درد خفیف میکنم ولی تنگی نفس و سرفه ندارم.. علتش چی میتونه باشه؟
میتونه سرطان ریه باشه؟

بنده ساکن رشت هستم.. بله این چن روز بهتر شدم احساس میکنم عفونت ریه بوده. ولی جهت اطمینان حتما سی تی اسکن میگیرم.. فقط یه موردی هست. خانواده مادریم پیش زمینه آمبولی رو داره.میتونه ارثی پیش بیاد برام؟