م.ق
عنوان :

کیست تخمدان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام. وقتتون بخیر. من زهره هستم
من برای کیست تخمدان تحت درمان هستم. دکتر برام سیپروترون نوشتن که بیست و یک شب بخورم بعد از اتمام دارو صبر کنم پریود که شدم از شب اول پریودم بسته بعدی رو شروع کنم. دور اول رو به این منوال خوردم دور دوم که پریود شدم و 50 روز پیش بود دیگه پریودم قطع نشد روز سی ام زنگ زدم دکترم، گفتن دارو رو بکنم شبی دو تا اما بعد از گذشت بیست روز هنوز پریود من کاملا تموم نشده و خیلی کم ادامه داره، ضمن اینکه بخاطر داروها حالت تنگی نفس هم گرفتم.راهنمایی می کنید لطفا؟

سلام هرچند و سن و تاهل شما اطلاعى ندارم ولى باتصور اینکه کیست شما بررسى شده و خوش خیم هست توصیه مى کنم تمام داروها قطع شود ازمایش بتا و تیرویید چک شود
و فعلاً مفنامیک اسید هر هشت ساعت و کپسول ترانسید هر هشت ساعت یک عدد خورده شود و دو هفته فرصت بهبودى دهید اگر خوب نشدید مراجعه ویزیت حضورى کنید