م.ت
عنوان :

جواب آزمایش

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام آقای دکتر،وقتتان بخیر،جواب آزمایش رو میخواستم برام تفسیر کنید کامل،دو مرحله آزمایش هستش،به فاصله سه روز انجام شده،سپاس از شما

سلام انزیمهای کبد وبیلی روبین بالاست نیاز به بررسی داره .

پدرم ب مدت یک روز تب داشت و رنگ صورتشون زرد شده بود که جهت چکاب پیش دکتر بردیم براشون آزمایش نوشتن،جناب دکتر اون قسمت از جواب آزمایش که مربوط به هپاتیت بوده تو آزمایش مثبت شده چی هست،چون خیلی نگرانیم
تب و لرز همزمان داشتن
البته مشکل کم بودن اشتها هم ندارن
سونوگرافی هم دادن
این هم جواب سونوگرافی هست ک دیروز انجام دادن
این عکس کاملش
آقای دکتر اون قسمت ک هپاتیت مثبت زده تو جواب آزمایش چی هست؟یعنی هپاتیت دارن پدر بنده؟

سنگ کیسه صفرا داره .بستری بشه انتی بیوتیک بگیره mrcpبشه اگر سنگ مجرا نداشت عمل جراحی لازمه وکیسه صفراخارج شد

سپاس دکتر جان
پس مشکل هپاتیت ندارن؟

هپاتیت ها منفی .ممکنه نیاز به تکرار باشه توع ازمایش hbcمشخص نیست بهتره توسط پزشک ویزیت شوند فوق گوارش واگر لازم شد تکرار یکنه بعددبه حراح مراجعه کنید .البته من توصیه میکنم بستری بشن