ص.ل
عنوان :

سرفه

فوق تخصص ریه
با توجه به شرح حال بنده وعدم تاثیر داروهای قبلی تشخیص شما وتجویز شما برا رفع سرفه وتنگی نفسم چیست؟

باسلام چون امکان مراجعه حضوری در تهران رو نداشتم با ارائه اسپیرومتری ونسخه دارویی انتظار داشتم علت تداوم سرفه وتنگی نفسم تشخیص داده شود واگر نیاز به دارو باشد تجویز بشه ، از حدود 8سال قبل در حین بارداری سوم دچار سرفه مستمر وتنگی نفس بودم که پس از زایمان (سزارین) این وضعیت تشدید وادامه داشته وهم اکنون با مراجعات متعدد به نظرپزشکان متخصص داخلی تاثیررفلکس معده بوده ونظر(فوق تخصص ریه مصیب شهریار) آسم بوده ومصرف دارو های ذیل هیچ بهبودی حاصل نشده است.
دارو های مصرف شده:امپرازول-پنتو پرازول-بیسموت-مترونیدازول-راینتیدین- متوکلروپرامید- کپسول استنشاقی کی پی -تیوا 18mg اسپری seroflo250hfa - budeform320l9mg
گرافی ذیل به همراه گزارش نوارعصب سنجی جهت اظهار نظر ارسال میکنم ضمنا سی تی اسکن هم گرفتم وبه فوق تخصص ریه مصیب شهریار نشون دادم که الحمدا... موردی نداشت.الان هم برای تحریک نشدن وتشدید نشدن سرفه هام یک لیوان آب همیشه همراهم هست واستفاده میکنم علی ایحال با توجه به شرح حال بنده وعدم تاثیر داروهای قبلی تشخیص شما وتجویز شما برا رفع سرفه وتنگی نفسم وسوزش کتفم (پشت قفسه سینه ام )چیست؟
سی تی اسکن

با سلام وتشکر از مشاوره جنابعالی ، انشاا... در اولین فرصت که بتونم تهران بیام برای مراجعه حضوری ومعاینه با مطب تان هماهنگ می کنم.