ق.س
عنوان :

عرق کردن شبانه

متخصص داخلی
سلام جناب دکتر عزیز وقت بخیر دکتر جان من حدود 55 روز پیش با گلو درد شدید و سرماخوردگی به پزشک عمومی مراجعه کردم که دکتر آمپول و قرص مصرف کرد خلاصه بنده 40روزی درگیر این بیماری بود که باعث تورم چند غدد لنفاوی زیر دو طرف فک شد واحساس گرما در بازوها و ران ها میکردم که سه چهار روز پیش مراجعه نمودم دکتر آزمایش و سونو نوشت که خدمتتون ارسال میکنم که گفت نرمال است ولی یکم عفونت ادراری دارید ولی نگران نباشید ولی دکتر جان الان مشکلی که دارم برخی شب ها در خواب عرق میکنم هر سه _چهار روز و گاهی درد خفیفی در پاها و نشیمنگاه دارم خواستم لطف کنید بنده را راهنمایی کنید
دکتر جان این نکته را خدمتتون عرض کنم که در بین دندانها دو دندان پوسیده که همیشه درد شدیدی دارند هم دارم و نکته که باید خدمتتون عرض کنم که بنده چند سالی قرص آسنترا و کلرو دیاپوکساید مصرف میکنم و باتوجه به اینکه با یک موسسه خیریه همکاری دارم و اقسام متفاوت بیماران مراجعه میکنند استرس و اضطراب فوق العاده شدیدی دارم بطوری که اگر انگشت پام درد میگیره زود فکر سرطان میاد به ذهنم حال دکتر عزیز خواستم خواهش کنم بفرمایید مشکل بنده چیه و راهنمایی نمایید
دکتر جان مطلبی را خواستم ذکر کنم که20 روز می باشد بنده روزانه سه عدد سیر یعنی یکی صبح یکی ظهر و یکی شب مصرف میکنم که اینو به سفارش دکتر سوزنچی دکترای طب سنتی در کلیپی مشاهده کردم مصرف میکنم

سلام. سرفه خلط تنگی نفس کاهش وزن و اشتها دارید ؟

چه داروهایی استفاده کردید ؟

سابقه مسافرت داخلی یا خارجی ؟ مصرف لبنات محلی ؟

سلام نه دکتر جان نه تنگی نفس نه خلط و نه کاهش اشتها الحمدالله ندارم.فقط آزیترومایسین و آمپول پلی سیلین تجویز کرد که مصرف کردم و نفخ و درد شکم هم الحمدالله ندارم

الان بهتر هستید یا نه ؟ تعریق ادامه داره ؟

سردرد بخاطر سینوس هام بعضی وقت پیشانی درد داره که از قدیم داشتم و کمر درد نه الحمدالله دکتر جان مسافرت هم نرفتم ،فقط شیر مصرف میکنم گاهی اوقات

لازمه که عکس قفسه سینه بگیرید

دکتر جان الحمدالله الان چهار شبی هست که تعریق نداشتم دکتر جان تشخیص شما چی هست

بیشتر عفونت های فصلی مطرحه

ممنونم دکتر جان لطف فرمودید از پاسخگویی به موقع حضرتعالی تشکر میکنم