م.ج
عنوان :

لکه های قهوه ای روی پا

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و عرض خسته نباشید بنده ی چند سالی که روی مچ پاهام دونه های قهوه ای زده و نه خارش داره نه سوزش و همینطور مونده پیشرفت هم نکرده ولی الان چند روزیه که روی ساق پای چپم که عکسشم هست لکه های قرمز تیره زده که همونم بدون سوزش و خارش و بدون پیشرفته اول که زده بود رنگش قرمز روشن بود .ی چند روزیه که آخر شبا بدنم شروع میکنه به خارش و جای خارش ورم میکنه مثل جای گزیدگی پشه میخاستم ببینم خطر ناک نباشه بدجوری فکرم مشغول شده میترسم .؟ اگر راهنماییم کنید ممنون میشم
سلام آقا دکتر اون عکس مال اولشه الان اینجوری شده

سلام،عکس فاقد کیفیت لازم برای اظهار نظر است،لازم هست عکس از فاصله دورتری هم گرفته شود

سلام لک روی مچ پاهام چند ساله هست و پیشرفتی هم نداشته و لک روی ساق پام فقط روی یک پا هست و هیچ دردی هم نداره نه درد نه خارش نه سوزش
روی پوست هست پوستم رو که میکشم جابجا میشه
سلام جناب دکتر سال نو مبارک چیشد نظرتون

سلام،پوزش بابت تاخیر جواب،جزو مواردی هستید که ویزیت حضوری بهتره انجام بشه،محتمل ترین تشخیص درماتوز خارش دار پیگمانته هست،
pigmented pruritic dermatoses
با این حال جهت اطمینان بهتره سونوگرافی داپلکس اندام تحتانی جهت بررسی عروق انجام شود
و یک سوال:شغل شما چیست؟ایا در زمستان پاها در مجاورت منبع گرمایی بودند؟