R.P
عنوان :

معده

متخصص داخلی
سلام خسته نباشید من 20 سالمه چند ماهی میشه که با مشکل گازمعده مواجه شدم قبل از اون هیچوقت این اتفاق برام پیش نیومده بود به پزشک عمومی مراجعه کردم گفتن مشکل خاصی نیست بعدش از دمنوش نعنا استفاده کردم اما بازهم مشکلم برطرف نشد دیگه روم نمیشه سرکار برم و اینکه کنترل ندارم واقعا عذاب اور هست چجوری میتونم از این مشکل رهایی پیدا کنم

بیماری خاصی ندارم ولی بخاطر برخی مساعل یه مدت شدید عصبی بودم و غذا رو سریع با ناراحتی میخوردم اما برطرف کردم بازهم خوب نشدم

سلام دردشکم دارید یا نه ؟ درد شبانه دارید ؟ تهوع استفراغ ؟

تهوع خیر ولی درد شکم یه دو روزی هست که شبانه دارم اما نسبت به شب قبل خیلی کمتر
مصرف دارو و کاهش وزن خیر اما لاغر هستم

باید دارو استفاده کنید آزمایش میکروب معده بدید و غذاهایی مثل دوغ و نوشابه های گازدار و ادویجات و حبوبات مصرف نکنید. و 2 هفته بعد وضعیتتون رو گزارش کنید. البته معاینه دقیق شکم نیاز دارید

متشکرم
من جنوب کشور هستم ایا نیاز برای دارو و ازمایش به پزشک مراجعه کنم