ف.م
عنوان :

جوش صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام اقای دکتر
من پوست صورتم ی مدتیه جوش میزنه بیشتر قسمت پیشانی و بعضی مواقع ی مدت از بین میرن اما بعد مدتی دوباره جوش میزنه و جای جوش ها هم به صورت نقطه های سیاه مونده خواهش راهنماییم کنید .

با سلام
معمولا علت جوش چربى زیاد پوست هست و حتما باید درمان را شروع کنید چون اگر جا بگذارد درمان ان بسیار مشکل تر هست ،شستشوى مرتب پوست و استفاده از داروهاى موضعى جوش که منجر به خشک شدن پوست بشود

چه دارویی هایی باید استفاده کنم.

با سلام
بهتراست ویزیت معاینه وبطور مرتب تحت درمان قرارگیرید علت همه جوشها یکى نیست که با یک اسم دارو بتوان مشکل همه را حل کرد

مدت درمان جوش بین شش تا هشت ماه زمان لازم بهتر است تحت نظر یک متخصص پوست به درمان ادامه دهید