ن.م
عنوان :

اسکن تیرویید

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
با سلام و عرض ادب جواب اسکن مادرم را خدممتون ارسال کردم ممنون میشم راهنمایی فرمایید جواب آزمایش تیروویدشون هم هست همراهش

سلام وقت شما بخیر در اسکن تیروئید به جز بزرگی مختصر تیروئید نکته دیگری نیست آزمایش تیروئید مناسب است در صورتی که قرص تیروئید دریافت میکنند به همان مقدار ادامه دهند و در غیر این صورت سالانه آزمایش تیروئید تکرار شود