م.ت
عنوان :

جواب آزمایش

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام آزمایش پدرم HBc شون مثبت شد و گفتن هپاتیت براشون ازمایشHBV نوشتن که نتیجه آزمایش میخواستم بدونم ببینم مشکلش چیه خیلی نگران هستیم
تفسیر آزمایش pcr میخواستم

سلام اpcrمنفی است واین بدین معنی است که مدر شما درگذشته هپاتیت گرفته وخوب شده ونیاز به کاری نداره

آقای دکتر آیا الان پدرم ناقل هستند؟ نیازی داره اعضای خانواده واکسن بزنن؟
دکتر جان پیام رو خوندید جواب بدید،من منتظرم

فقط نوع hbc ازدام بودهigm یا igg این باید معلوم بشه اگر iggهست که عفونت قدیمی است

نوعش تو همون آزمایش اول ک فرستادم

نوعش روننوشتن احتمالا توتال هست .وجای نگرانی نیست .سه هفته بعد hbs agرو مجدد چک کنید

این سه تا آزمایشات و سونوگرافی مشخص انجام داده بودن 2اسفند ماه آزمایش آخری هم بیست روز بعد بوده
ببخشید آزمایش دوم هم پانزده روز بعد انجام دادن،

سنگ کیسه صفرا داره وبهتره توسط فوق تخثص گوارش معاینه شوند ازنظر هپاتیت جای نگرانی نیست

اگر سنگهاش بدون علامته و درد نداره کاری لازم نداره .انزیمهای بالا باید علل دیگر مثل کبد چرب ردبشه .وچک مجدد انزیمها وبیلیروبین توصیه میشه.