س.م
عنوان :

کم بودن دور سر کودک

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و فلوشی ...
با سلام خدمت پزشک گرامی
اینجانب دختر سه ماهه ای دارم که با دور سر 35 متولد شده تو این سه ماه رشد دور سرش کم بوده به طوری که دو سانت رشد کرده و 37 شده دکتر مرکز بهداشت براش سونو نوشت وجواب سونو به شکلیه که در تصویر براتوت فرستادم میخواستم بدونم با توجه به اینکه دخترم قدو وزنش خوبه ودر تست تیروئیدی که ازش گرفتند مشکلی نداشته و سالم بوده مشکل چی میتونه باشه با توجه به اینکه سونوی دخترم عکس این قضیه رونشون میده وبیشتر میخوره دورسرش بزرگ باشه تا اینکه کوچک باشه بی زحمت جوابمو زود بدین خیلی نگرانم
یه چیزی رو یادم رفت بگم دخترم کارای سنشو انجام میده گردن میگیره میخنده سرشو از رو بالش بلند میکنه منو میشناسه اشیا رو با دستش میگیره و.....

سلام اگه ازنظر بالینی مشکل نداشته باشه و در بررسیها از جمله سونو مشکل نباشه فعلا اهمیت زیادی نمیدیم و توصیه به بررسی مجدد حدود 3 ماه بعد میشود
یکی از علل کوچک بودن دور سر میتونه ژنتیک باشه