ر.ا
عنوان :

روزاسه

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام بیماری مبتلا به روزاسه داریم که از کرم روزالین و کرم مترونیدازول استفاده میکنه در حال حاضر قرمزی و تورم تا حد زیادی کاهش یافته ولی پوست پوسته پوسته میشه اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید برای جلوگیری از این حالت و خشکی چیکار باید کرد ؟ با تشکر

سلام به غیر از این داروها از چه داروی دیگه ای استفاده میکنید؟ جهت شستشوی صورت چطور؟

پوسته ها بیشتر کدام قسمت صورت رو شامل میشوند؟ در صورت امکان عکس ارسال کنید

فعلا همین البته از بتامتزون تزرزقی هم هر 15 روز استفاده میشه . برای شستشو از صابون معمولی . اگه دارو های بهتری مد نظرتون هست لطفا راهنمایی بفرمایید . و سوال اخر این که پماد مترونیدازولو برای چه مدت میشا استفاده کرد . با تشکر فراوان
بیشتر قسمت گونه و پایبن گونه

میتونین از کرم تاکریل با توجه به مقاوم بودن بیماریتون استفاده کرد و با توجه به پوسته ریزیهای از پماد کلوتریزون

از صابون معمولی هم استفاده نکنید میتونید از پن پوست حساس درموپن جهت شستشو استفاده کنید

تشکر . خیلی لطف کردین
خانم دکتر ببخشید دوباره مزاحم میشم
در کنار این دو پماد از دو پماد قبلی یعنی مترونیدازول و رزالین استفاده بشه ؟
تشکر از لطف شما
امروز باز یه دفعه صورتش بدتر شد
بازم ممنون خیلی لطف کردین
سلام ببخشید . تاکریل 03/ و کلوتریزون و تهیه کردم میشه بفرمایید دستور استفادش چطوره ممنون
میشه از پرمترین به جای مترونیدازول استفاده کرد ؟

فعلا تاکریل روزی یکبار و کلوتریزون هم همینطور

همون مترونیدازول ترجیحا استفاده بشه

تشکر از لطف شما