ا.ا
عنوان :

تپش قلب

متخصص قلب و عروق و فلوشیپ اینترونشن ...
با سلام

من 23 ساله حدود 11 ساله دیابت نوع یک دارم و روزی سه بار انسولین مصرف میکنم. الان حدود یکی دوماهه که تپش قلب و درد دستها و درد قفسه سینه و شونه ها رو دارم. تپش قلبم طوریه که خودم کاملا میشنوم. تو این مدت البته اضطراب هم داشتم و همینطور قرص پروژسترون و استروژن بخاطر مشکلات هورمونیم مصرف میکردم . منتها چند روزی هم که قرصا رو نخوردم باز هم تپش قلب و .. داشتم. خواستم بپرسم با توجه به اینکه دیابت دارم چه احتمالی وجود داره بذای این علائم و بتید چکار کنم؟

با تشکر

سلام

دیابت دو مشکل اصلی ایجاد میکنه ، نوروپاتی ( اختلالات عصبی ارگانهای داخلی مثل قلب) و

مشکلات واسکولار ( گرفتگی عروق با سایز کوچک و متوسط مثل عروق قلب ، چشم ، کلیه)

با توجه به سنتان انشالاه مشکل حادی نیست ولی قطعا باید بررسی کامل قلبی بشید