a.y
عنوان :

کیفیت کم دید

متخصص چشم پزشکی
سلام
علی هستم 17ساله از شمال
داستان من از اونجایی شروع شد که...
من استفاده ی زیادی از گوشی مبایل دارم و اواخر چشمانم میسوخت ک برام عادی بود چون قبلانم میسوخت
سوزشش جوری بود ک وقتی چشمامو میبستم بهتر میشد و به باد حساس شده بودم بیشتر میسوخت.
یه روز ظهر بخاطر موضوعی گریه کردم ک دیدم چشام یکم تار شد و افت کیفیت پیدا کرد و میسوزه و میخاره خیلی
به متخصصی مراجعه کردم ک گفت خشکی چشم داری و یک قطره اشک مصنوعی یک بار مصرف 40تایی و یک ضد التهاب فلوکورت تجویز کردند و گفتند زیر پلکت خشکه و با شامپو بچه بشور ک من توجهی نکردم.قطره ها طی 10روز تمام شد ولی چشم من خوب نشد جوری شده بود ک روز ها وقتی از خواب بلند میشدم چشمام شفاف بود وکم کم تار و بی کیفیت میشد و خستگی چشم داشتم باید چشامو میبستم.به متخصص دیگه ایی مراجعه کردم....اشتباه من این بود ک گفتم تار میبینم و ایشون هم گفتند که 0/5 ,0/75 صدم استیکماته.اخه استیکمات یهویی؟!
بعد ایشونم یک قطره اشک مصنوعی و یک ضد التهاب نوشتند ک نسخه هر دو پزشک براتون میفرستم

راسی زیر پلکم خیلی میسوخت ک دیدم سفید شده با شامپوی مخصوص چشم سشتشو کردم خیلی بهتر شده این ربطی به دید من داره؟

(الان کمی بی کیفیت و یا تار میبینم) ک با بستن چند ثانیه چشمم یا وقتی... محکم چشمامو فشار میدم کمی اشک میاد چشام شفاف میشه....
دیگ خسته شدم.نظر شما چیه؟
این عکس چشمم
نسخه اولین پزشک
و این نسخه پزشک دوم
الان با گفته یکی از پزشکا ژل چشمی لیپوسیک گرفتم و هر 8ساعت میریزم کمی بهتر شدم ولی خوب نه
نظرتون؟!
مشکلم چیه.چیکار باید بکنم و چیکار نباید بکنم

مشکل جنابعالی التهاب چشمی هست وخشکی مفرط چشمی که توسنین پایین مهمولا کم هست

شما چشمتون استیگمات داره برای رفع تاری دید باید عینک بزنین حتما عینک و تهیه کنین

برای رفع خشکی چشمتون شبا هنگام خواب دوتا کیسه ی نایلون فریزرو داخل هم بندازین بعد از ابگرمکن اب گرم پرکنین درشو ببندین روی رختخواب چشماتونو ببندین و بزارین رو چشماتون

حدود 10دقیقه روی هرکدوم از چشاتون بذارین واروم کیسه رو تکون بدین تا گرما کامل برسه به چشمتون

این باعث میشه غدد اشکی و چربی چشماتون فعال بشه

گوشی تبلت لبتاب کامپیوتر و گیم و فلان کلا قطع بشه حتما

تلوزیون دیدن از فاصله 4متری مشکلی نداره

شب حتما باید 9ساعت و بخوابی از اول شب

ژل لیپوزیک و اشک مصنوعی و برای افراد مسن تجویز میکنیم براشما سنتون پایین هست نیاز نیس

عینکتونو تهیه کنین و صب که از خواب بیدارشدین استفاده کنین تا شب هنگام خواب

اینکار ارو انجام بدین ایشالا حتما نتیجه میگیرین

تاکید میکنم تبلت گوشی کامپیوتر نباید استفاده بشه اگرم استفاده شد کمتر از 10دقیقه در روز

حتما شما توی تاریکی از گوشی استفاده کردین قبلا این باعث التهاب میشه

شیشه ی عینکتون باید حتما بلوکات باشه

تهیه کنین از عینکساز بخوایین پاکت شیشه تونو بهتون بده وعسشکو بگین که به دکتر نشون میدین

من چشامو میبندم محکم فشار میدم و کمی اشک میاد چشام کاملا شفاف میشه ولی بلافاصله چشمک میزنم دوباره کم کیفیت میش
ینا ربطی به استیکمات دارع؟
و من وقتی از خواب بلند میشم چشام کاملا شفاف میبینه و کم کم ازیت میکنه
و هر چی به شب نزدیک میشه خسته و بی کیفیت میشه
اگه چشم استیکمات باشه با این کار چشم بهتر میبینه؟
من بیشتر کم کیفیت میبینم تا تاری.مثلا یکم کمرنگ یا هر چی
من چشام سالم سالم بود تا اون موضوع
اخه یهویی استیکمات

بله استیگمات یه نوع ضعیفیه که در حقیقت چشم کروییت خودشو به اندازه مکرومتر از دست میده و وقتی شما فشار میاری روی چشمت اون کروییت برمیگرده و دیدتون شفاف میشه

البته تکرار این کار باعث میشه استیکمات شما تشدید پیدا کنه

نابراین اصلا تکرار نکنین وعینکتونو استفاده کنین

اگه قرار باشه همه با بیماری متولد بشن اونوخ هیش کی نباید بعدا مریض بشه

ضعف یا استیگمات هم ارثی هست هم اکتیابی

عضلات چشم وقتی از خواب بیدارمیشین استراحت کردن به راحتی تطابق میکنن و کیفیت میره بالا عین اینه که یه وزنه برداشته باشی تودستت

به مرور تا اخر روز خسته میشین طبیعتا

ودتونو خسته نکنین ودنبال دلیل نباشین

چون نمیشه همه چیزو توضیح داد

شما نمیدونی استیگمات چیه و دلیلشه چیه که میفرمایین یهویی

برای درک صحیح از استیگمات 6تا کتاب 1200صفحه ای باید بخونی تا متوجه بشین چیه و چطور پیش میاد