ه.خ
عنوان :

کشیدگی تاندون

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام دخترم دچار کشیدگی تاندون زیر قوزک پای راست و کمی آسیب رباط پا شده . حدود سه هفته است که پا داخل گچ و سپس afo است. دکتر تشخیص داده که با یک ماه بستن و سپس دو هفته مچ بند ترمیم می شود. میخواستم نظر شما را بدانم و اینکه آیا کاملا خوب می شود. با سپاس

سلام . معمولا بله بی حرکتی اولیه کمک کنده است ولی در مرحله باز کردن گچ نیاز به یک دوره توانبخشی تخصصی جهت رسیدن به دوره نرمال پا می باشد. 66576991