م.ن
عنوان :

مشاوره عمل لازک

متخصص چشم پزشکی
با سلام، من با این مدارکی که پیوست می کنم قصد عمل لازک دارم، صلاح شما در این باره چیست؟ مدارک مربوط به دو سال پیش میباشد که برای عمل لیزیک متقاضی شده بودم اما دکتر منع کردند، اما الان بدلیل شغلم باید چشمم را عمل کنم

باید پنتاکمو تکرار کنین.و بروز بشه

چند سالتونه ؟تاریخ اخرین تغییر شماره چشمتون

و اینکه چقدر تغییر کرده بود شماره چماتون؟

ایا بعد از دو سال امکان بهبود وجود دارد؟
و مشکل در این ازمایشات چه می باشد؟
که دکتر عمل را برایم تجویز نکردند؟

و اینکه برای چی منع کردن دکتر چند سال پیش!!!!؟

مشکلی تو عکستون نیست جواب سوالات بالار و لطف کنین بدین تا جوابتونو کامل عرض کنم

میبخشید متوجه سوالات تون نشدم، من الان 28 سال، تقریبا چند سال میشه که نمره چشمم تغییر نکرده
دفعه اخر اگه اشتباه نکنم شاید 5 سال
از تغییر نمره چشمم میگذره

اکی هم سنتون خوبه هم اینکه نمره چشمتون ثابت هست. و تغییر نکرده

خیلی ممنون از پاسخگویی

تشریف ببرین پیش یکی از همکاران چشم پزشک. ویزیت بشین تا براتون دوباره عکس پنتاکم رو تکرار کنن

چشم شما موردی نداشته همون موقع هم میتونستین عمل بکنین

تشریف ببرین حتما مراکز خصوصی چون دستگاههای لیزیک مراکز خصوصی بروز هستن و دقیق

بیمارستانهای دولتی اصلا توسیعه نمیکنم

خود عمل لیزیک 10ثانیه طول میکشه و عمل بسیار ساده ای هست

بعد از عمل هم معمولا 1هفته طول میکشه تا بهبودی حاصل بشه وحدود یک ماه طول میکشه تا دیدتون کامل بشه

شما به راحتی میتونین عمل کنین و راحت بشین

تا حالا لنز. استفاده کردین یا نه؟

لنز نه. اما عینکم را همیشه رو چشمم دارم

پیشنهاد میکنم حتما قبل از عمل یه دوره چند ماهه از لنز استفاده کنین

وقتی از لنز استفاده کنین یه مدت دید 270درجه طبیعی رو تجربه خواهین کرد

بعد از اون میبینین که اگه عمل کنین فرق بین دید بعد از عمل با عینکتون 99درصد شبیه دیدتون با همون لنز خواهد بود

بانکی هستم

هیچ مشکلی برای استفاده از لنز نخواهید داشت حتما تهیه و استفاده کنین