پ.خ
عنوان :

تنگی نفس و سردرد و سرگیجه صبحگاهی

فوق تخصص ریه کودکان
با سلام.از بچگی وقتی دچار سرما خوردگی میشدم تنگی نفس بهم دست میداد اما انقدر حاد نبود ک از کار و زندگی بندازتم..ب مرور این مشکل بیشتر شد، حدود یکسال هست که تنفس معمولی برام سخت شده ، ب ویژه چند هفته ی اخیر ، در طول روز چندین بار برای تنفسم ب تقلا میوفتم خصوصا تو خواب، موقع دراز کشیدن و ناراحتی و وقتی در معرض گرما باشم.موقع بازدم حالت استفراغ هم دارم. گاها انقدر سخت میشه ک با مشت های پی در پی به قفسه سینه و سمت قلبم میتونم نفس بکشم. تپش قلب هم بهم دست میده معمولا.شبها با عرق سردرد و این تنگی نفس بارها از خواب میپرم. صبحها هم با سردرد و سرگیجه بیدار میشم،زود خسته میشم.و فعالیتهای روزمره م مختل شده.با ورزش کردن ، درس خوندن یا هر فعالیتی مغزم زود خسته میشه و سردرد شروع میشه. انگار اکسیژن کافی ب سلولهای مغزم نمیرسه.داروهای اعصاب مصرف میکردم و تصور این بود ک اضطرابم باعث این مشکل تنفسیه اما برعکسه چون خود این مشکل منو مضطرب میکنه. داروها هم اثر خاصی نداشتن.نظر شما چیه؟ببخشید بابت طولانی شدن سوال

با سلام ای کاش سن تان را نیز ذکر می کردید. علی ایحال قدم اول رد کردن مسائل قلبی است. اگر از نظر متخصص قلب و عروق مشکلی وجود نداشت می توانید توسط یک فوق تخصص ریه معاینه شده و تحت اسپیرومتری قرار بگیرید تا با اطمینان نسبت به وضعیت ریه هایتان اظهار نظر شود. ولیکن پس از رد شدن مسائل قلبی می توانید برای 5 روز از اسپری سالبوتامول (هر 6 ساعت 3 پاف) برای حداقل 30 روز قرص مونته لوکاست 10 میلی گرمی روزی یک عدد در کنار اسپری بودزوناید 200 صبح و شب یک پاف استفاده نمایید. بهتر است از دم یار مخصوص بالغین جهت اسپری کردن استفاده نمایید.

19 سالمه اقای دکتر
ممنون از پاسختون
دکتر.عذر میخام بنظرتون احتمال پنیک اتک نیست؟

با توجه به سابقه مشکل از کودکی که به دنبال هر سرماخوردگی دچار تنگی نفس می شدید، یکی از تشخیص های افتراقی وجود حساسیت بیش از حد راههای هوائی است. به همین دلیل عرض کردم انجام اسپیرومتری لازم است. اگر اسپیرومتری نرمال بود و مسائل قلبی رد شد، حتماً باید به حملات پانیک فکر کرد.

خیلی ممنونم از پاسختون