ا.ا
عنوان :

مگس پرانی چشم

متخصص چشم پزشکی
باسلام و عرض ادب. لطفا" در مورد مگس پرانی چشم سوالات زیر را پاسخ بفرماییید. 1- علت مگس پرانی چشم چیست؟ 2- آیا چشمی که مگس پرانی دارد لزوما" دید ضعیفی دارد؟ 3- آیا مگس پرانی چشم قابل درمان است.4- آیا واقعیت دارد که می گویند جدیدا" عیوب انکساری چشم را با قطره مخصوص درمان می کنند که دیگه نیازی به لنز و عینک نمی باشه؟ تشکر می کنم از حوصله ای که به خرج دادید.

با سلام درخصوص علت مگس پران چون دلایل بیشماری داره میتونین از اینترنت بخونین سوال دوم خیر سوال سوم معمولا طول درمان خیلی زیاد هست و بعضا درمان نمیشود سوال چهارم متاسفانه شایعات فضای مجازیست چون دستگاه لیزیک الان درحال حاضر 15میلیاردتومن هست چطور میشه یه قطره کار این دستگاه با این عظمت رو انجام بده

مگس پران معمولا خطری نخواهد داشت تا زمانی که همراه با جرقه زدن یا رعدوبرق درچشم باشد

بازم سوالی باشه در خدمتیم

ببخشید من چشمانم مگس پرانی دارند در حدود 3ماه پیش یه نیم ساعت در میدان دید چشمانم جرقه می دیدم که بعد از اون دیگه اتفاق نیفتاد. آیا مشکلی هست؟ البته می گن اگه چربی خون هم با لا باشه این پدیده اتفاق می افتد. لطفا" نظرتون را بفرمایید.

نخیر ربطی به چربی خون نداره اگه تکرار نشه مشکلی نیست و طبیعی هست ولی اگر تکرار بشه حتما بایستی به همکاران مراجعه فرمایید

این جرقه ای که منظور من هست دقیقا عین این هست که رعدوبرقی بیرون نمیزنه ولی شما واقعا رعدوبرق یا خاموش روشن شدن چراغ در محیطی را احساس میکند

معمولادر افراد با استرس بالا وفکروخیال اشفته. دیده میشه واگر سیگاری یا قلیان مصرف میکنین کم مصرف شود والکل نبایستی استفاده بشه

شکر خدا اهل هیچ کدوم از مواردی که فرمودید استفاده نمی کنم. جناب دکتر تشکر می کنم از پاسخ های علمی و منطقی جنابعالی. در پناه حق

خیلی عالی پس جای نگرانی نیست پس