ن.ش
عنوان :

تفسیر نتیجه نمره چشم کامپوتری

متخصص چشم پزشکی
با سلام.بنده 28سالمه و 13ساله به قوز قرنیه مبتلا هستم و ده ساله لنز سخت استفاده میکنم.حدود چهار سال پیش هم CCL انجام دادم .این شماره چشمم با دستگاه و در حالتی که لنز داخل چشممه مربوط به پارسال و به فاصله چند ماهه میخواستم ببینم آیا ضعف بیناییم بدتر شده و اگربله در چه حده؟

با سلام منظورتون اینه که نمره چمتونو وقتی لنز روش بوده تعین کردن

هم نمره ی قدیمی بالنز بوده و هم جدید

بله.بله

اگر منظورتون هردوبالنز بوده تقریبا 25صدم نوسان بوده که اونم میشه گفت خطای دستگاه هست

بایستی دقت کنین که دیدتون پایین نیاد

ه عکس پنتاکم دارین لطفا بفرستین

ببخشید عکس چی؟

فاصله ی دوتا نمره ی چشمتون چند ماه هست ؟

حدود هفت ماه
آقای دکتر چشمم بدتر شده؟

پنتاکم همون عکسی که دایره های رنگی هست قرمز و سبز و ابی

نه ندارم.منظورتون همون توپوگرافیه

نخیر بدتر نشده و نرمال هست در ضمن چون نزدیک سن 30سال هستین معمولا بعد از 32یا33سال دیگه مشکلی انشاا....نخواهین داشت

درخدمتیم اگه سوالی باشه باز

تو بارداری ممکنه بدتر بشه؟

گر عکس پنتاکمو داشتین بیزحمت ارسال کنین

چند روزه دیگه قراره عکسو بگیرمگچشم میفرستم براتون

منظورم این عکس بود در ضمن بارداری هیچگونه ضرری برای چشمتون نخواهد داشت همچنین از الان بگم چون حتما بعدا میخواین بدونین زایمان طبیعی ضرر داره براچشمتون که مطمعنا هیچ ضرری نخواهد داشت پس بدون استرس و دغدغه ذهنی میتونین زندگی طبیعیتون رو داشته باشین

ممنون از لطفتون

فقط این نکته رو عرض کنم خدمتتون توی جریان بارداری و هچنین شیرده هی بایستی تغذیه تون کامل باشه وبخاطر جلوگیری از افزایش وزنتون از خورد خوراکتون نزنین

خواهش میکنم درخدمتیم فقط تمام صفحات رو بفرستین لطفا

چشم